Kourapeli Megacrane Gold

429 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 322
4 - 7 257

Vuokratuotteen kuvaus:

Kourapelissä kalastetaan palkintoja kouralla. Tämä onkin siitä hyvä laite, että kaikki tietävät mitä tehdä – ohjaa koura kohdalleen ja tiputa alas nappulasta. Ehkä saat palkinnon, ehkä et? Jännää! Lisäksi tämä on MEGAkokoinen, eli koura on tavallista jykevämpi ja itse laite myös tavallista näyttävämpi. Löydät mitat sekä lisätuotteena saatavilla olevan brändäyksen tämän tuotesivun alaosasta.

  • Hieno valaistus!
  • Takaseinässä oleva peili lisää näyttävyyttä.
  • Etuosan lasin valopalkin valaistus on säädettävissä (RGB -led).
  • Luukussa vilkkuva valkoinen valo.
  • Etuosan sivujen pystyvalot vilkkuvat.
  • Mukana 100 palkintopalloa.
  • Brändättävissä.

Kourapelin mukana tulee 100 kappaletta pehmeitä palloja, joiden halkaisija on 12,5 cm. (25 kpl. per väri; vihreä, keltainen, sininen ja punainen). Pallot tulee palauttaa. Idea pallojen kanssa on siis se, että tietyn väristä palloa vastaan voi antaa tietyn palkinnon. Näiden pallojen nyppiminen on koon puolesta optimaalista. Voit myös korvata pallot omilla palkinnoilla, jos haluat, mutta huomioi erot palkintopelien ja kourapelien välillä;

 

Hyvä tietää kourapelien ja palkintopelien erosta: Kourapeleissä palkintojen tulee olla mielellään pehmeitä tai muodokkaita, jotta kouralla on jotakin mihin tarttua. Mukana tulee pehmopalloja. Esim. pehmolelut, isommat figuurit yms. toimivat myös, kunhan niihin pystyy tarttumaan. Kynä tai muu vastaava piensälä taas ei toimi, koska sellaisesta ei juuri millään todennäköisyydellä saa otetta. Koura on aukiasennossa 14 cm. leveä ja siinä on kolme ”tartuntasormea” – eli mahdollisten omien palkintojen miettiminen tulee tehdä nämä huomioiden. Kourapeleissä vaikeus säädetään muuttamalla kouran voimaa pelin asetuksesta – eli sitä, kuinka kovaa koura puristaa palkintoa. Siksi kaikkien palkintojen tulisi olla mahdollisimman samanlaisia keskenään, niin painon kuin muodonkin osalta. Jos kourapeliin laittaa eri painoisia ja kokoisia tavaroita, saa toisia helpommin kuin toisia. Tämä koskee kaikkia markkinoilla olevia kourapelejä. Kourapeli on siis moneen tarpeeseen mainio, mutta ei kaikkiin.

Kaikissa markkinoilla olevissa kourapeleissä ei voi säätää voimaa portaattomasti asetuksista. Eri kourapelien kourien koossa on myös eroja. Maksimivoima on näissä yleensä suoraan suhteessa kouran kokoon. Isommassa kourassa on suurempikokoinen solenoidi kuin pienessä kourassa. Solenoidi = kouran keskellä oleva osa, joka tekee puristusvoiman.

Muissa palkintopeleissä palkinto voi helpommin olla eri kikoilla melkein mitä tahansa, ja palkinnot voivat olla niissä myös erilaisia keskenään. Niissä on siksi myös helpompaa säätää voittotodennäköisyys. Jos etsit sellaista palkintopeliä etkä kourapeliä, löydät eri vaihtoehtoja tämän tuotekuvauksen alapuolelta.

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia messuille ja messuosastoille hyvin sopivaa Megacrane kourapeliä voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
108 cm 199 cm 101 cm 230V 3A 271 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
90 cm 199 cm 108 cm 271 kg / 1 osa

Kasino- ja arvontalaitteet ovat viihdekäyttöä varten eikä peliin osallistumisesta saa vaatia rahaa tai mitään muutakaan vastiketta. Pelaamisen tulee olla ilmaista ja arpajaislain mukaista. Laitteet toimivat ilmaispeliasetuksella (free play). Laitteita ei voi kytkeä toimimaan rahalla.

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top