Nintendo Wii 40″ sis. 4 ohjainta + peli omaksi

249 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 187
4 - 7 149

Vuokratuotteen kuvaus:

Konsolipelien ystäville paketti vailla vertaa. 1-4 pelaajaa voi pelata hauskoja minipelejä samaan aikaan.
Avaamattoman Wii Sports Resort -pelilevykkeen hinta sisältyy laitteiston vuokrahintaan (tekijänoikeussyistä uusi pelilevyke myydään joka vuokrauksen yhteydessä erikseen, eli käytännössä käytät tapahtumassasi omaa pelilevykettäsi).
Wii Sports Resort -pelissä on paljon hauskoja minipelejä: jousiammunta, pöytätennis, keilailu, koripallo, miekkailu, frisbee, vesilautailu, melonta, pyöräily, vesiskootteripujottelu sekä ilmailulajit.
Ohjaimessa on lukuisia liiketunnistimia, peliä pelataan liikuttamalla ohjainta kuten pelissä kulloinkin käytettävää härveliä oikeastikin liikutettaisiin. Pelaamista ei malta lopettaa kun pääsee vauhtiin!
Näytön koko on 40 tuumaa. Varaparistot ohjaimiin sisältyvät toimitukseen.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Nintendo Wii:n voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa (suositeltu pelialueen koko):
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
250 cm 240 cm 300 cm 230V 1A 35 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
40 cm 160 cm 60 cm 20 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top