Pieni tivolipeli; Sukkamestari 🇫🇮

129 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 112
4 - 7 89

Vuokratuotteen kuvaus:

Pieni tivolipeli tarvitsee nimestään huolimatta saman verran (tai enemmän) tilaa kuin isot tivolipelimme. Sukanheitossa sopiva heittoetäisyys on pelin etureunasta laskettuna noin 2-3 metriä. Hurjimmat vuokraavat näitä tivolipelejä koko rivin. Ja mikä parasta – tämä on omaa pelituotantoamme, eli valmistettu Suomessa.
Sukkamestari on spin-off -versio suositusta Zombieammunnasta. Ero on siinä, että Sukkamestarissa maalitauluja heitetään pienillä sukilla. Ja ne maalitaulut ovat vihaisia karikatyyrihahmoja, jotka ovat kaapanneet vallan. Pelasta siis demokratia ja ole Sukkamestari! Taulu tipahtaa sukkaosumasta. Yksi pelivuoro = seitsemän sukkaa. Maalitauluja on kuusi.
  • Yksinkertainen, mutta koukuttava peli-idea!
  • Sopiva heittoetäisyys pelin etureunasta: 2-3 metriä.
  • Pelin sivuissa on kätevät muovilevyt, jotka ohjaavat ohi menneitä sukkia laatikkoon.
  • Valmistettu Suomessa koivuvanerista ja gaboninmahongista.
  • Soveltuu kaikille kuljetusreiteille.
Kampanjahinta voimassa tarjouspyyntöihin, jotka on lähetetty ennen 31.05.2024. Varsinainen tapahtumapäivä voi olla myöhemmin. Tämä laite on valmistettu Suomessa. 🇫🇮
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi henkilöautolla tai vaihtoehtoisesti rahtiliikkeiden kautta (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
63 cm 127 cm 74 cm ei 21 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
41 cm  63 cm 62 cm 21 kg / 1 osa

Saatat myös pitää...

Go to Top