Biljardipöytä 5′

169 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 127
4 - 7 101

Vuokratuotteen kuvaus:

Viiden jalan (152 cm) mittainen minibiljardipöytä. Tässä ei ole muuta virallista kuin itse biljardikeppi, joka sentään on ns. oikea ja laadukas – mutta – ottaen huomioon että oikeassa biljardipöydässä on muun rungon lisäksi pari-kolmesataakiloinen kivilevy, on tämä tapahtumakäyttöä ajatellen oikein mainio ja hauska vaihtoehto.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia minibiljardia voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
89 cm 80 cm 167 cm 60 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
30 cm 167 cm 89 cm 60 kg / 1 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top